5/10/2010

Have Fun - Friday Afternoon

A good friend of mine (Piros) told me: "You have to translate the blog, because your American friends don't understand it at
all". OOOOHHH MYYYY GOD


I'm good at Hungarian buuut in English?????? NOWAY! But I have to :)
Every Friday (well, almost every Friday) we're going to Webb Bridge Park's playground with a couple of friends. 4 families, that means 10 children taking over the playground.
The park is loud from Hungarian words. I think, the visitors have learned the language already :)
Next to the playing we're eating, drinking, not worrying and of course I'm taking pictures.:) There are kids in every ages from the smallest one, who's three months old to the biggest one who's 9 years. The older ones are protecting the little ones, thelittle ones follow the older ones. They are like brothers, they're growing up together, they're sick together, they're breaking their bones together :))) Yelling, screaming,
running, laughing, fighting... Do you wish something more for a beautiful Friday
afternoon? :)))))



Minden pénteken (majdnem minden pénteken) elmegyünk a Webb Bridge Parkba játszóterezni néhányan. 4 család, ami azt jelenti, hogy 10 gyerek foglalja el a játszóteret csak a mi részünkről. Azt is mondhatnám, hogy magyar szótól zengett a park:))) Szerintem már tanulják a nyelvet az oda látogatók :) A játszás mellett eszünk iszunk nem bánkódunk, és persze én fényképezek :)
Ott van minden korosztály a legkisebbtől, aki 3 hós a legnagyobbik, aki 9 éves. A nagyok vigyáznak a kicsikre, a kicsik követik a nagyokat. Olyanok, mint a testvérek, együtt nőnek fel, együtt betegednek le, együtt törik a csontjaikat :)))) Sikítozás, rohangálás, nevetgélés, verekedés, veszekedés... kell ennél több egy gyönyörű péntek délutánhoz? :)))))

No comments:

Post a Comment