5/27/2010

Tiny, Beauty, Cutie Pie :)

So, it was the most awesome photoclub ever. We took pictures, tons of them :) And thanks to Marchet, she told us a lot of useful, great advice about photography. She's so nice :)))) Aaaaand we had a little, beauty model. She's just one year old, but her smile is the most shiny thing in the world. I had a great time, I enjoyed, and learned a lot. Thanks again.

Na most magyarul is leírom, csak kicsit részletesebben. Szóval, ez volt a legklasszabb fotóklub, ami csak létezik. Annyira jól éreztem magam. Marchet annyi mindent mondott nekünk, annyi jótanácsot, ötletet... ááh le se tudnám írni. Talán az lesz innentől kezdve a blogom lényege, hogy elmondom a "titkokat", amik nem titkok, és nem nagy dolgok... csak számomra. Be kell vallanom, nincs olyan nap, hogy ne foglalkoznék a fotózással, nincs olyan szabad percem, hogy ne olvasnék el egy cikket. Minden pillanatomban arra gondolok, mi lenne a legjobb kompozíció, mi lenne a legjobb fény, legjobb beállítás. Eddig nem tudom, volt-e ilyen érzetem... Csinálnom KELL!!! Jobbnak kell lennem. Nem nagyon tudom mi a cél, de igazán nem is érdekel, nem ez a fontos. Na persze elsődleges cél, hogy minden nappal jobb képeket csináljak, de mi a másodlagos? Mennyire legyen ez profi? Most úgy érzem, amennyire csak lehet. Azt érzem egyre jobbak a képek, bár lehet ez csak az én érzetem, de remélem más is így gondolja, ha nem is sokan... :))))

Most nézem teljesen mást írtam magyarul :))) Szóval fényképeztünk, és volt egy tündéri kis arany bogár modellünk. Arany szíve olyan édes, meg kell zabálni :)))))

Najó jöjjenek a képek, ne dumáljak annyit, az úgysem fontos, mit mondok, csak ventillálok kicsit:)

2 comments:

  1. Love the pictures!! Your are doing amazing. I still love the picture you brought with you for show and tell!!

    ReplyDelete
  2. Thank you so much :))) Do you have a blog or website? I'd like to see it, if you don't mind:)

    ReplyDelete