4/22/2010

Bruno & Dorka

Nem, nem, nem két gyurmafiguráról van szó :), hanem két kutyáról, akik együtt élnek, egy házban. Jóbarátok, hiányoznak egymásnak, ha éppen nincsenek együtt. Pedig olyannyira különbözőek, hogy ennél jobban két eb nem is lehetne. Gyönyörű mindkettő, és tűrnek minden atrocitást, amit elkövetnek ellenük nap mint nap a kölkek. A családhoz tartoznak:) Csakhogy minden kétséget elhesegessek ismerőseim agyában, nem a mi kutyáink, csak napi szinten találkozunk velük. Olyannyira, hogy BrunoSZŐR már már a házam része :) Ha valaki nem értené miért, akkor megmutatom :)

Bruno: hatalmas Pireneusi hegyipásztor (talán ez a hivatalos elnevezése), hófehér szőr borítja hatalmas testét, amit egész évben, de főként a meleg beköszöntével (ami Georgiában 12 hónapból 9 hónap :)) iszonyatos erőkkel hullat :) Fekete ruha felejtős:) Jaaaaa és nyáladzik :)

Dorka: törpetacskó. Édes kis öleb, játékos, rövidszörű, kis helyen is elfér, és keveset eszik:) Csakhogy rosszat is mondjak, állandóan megszökik Brunoval egyetemben, és szétszedi a szemetet:) Ildi nagy örömére, mert hála égnek az ő feladata összetakarítani :)

Nagyon játékos mindkettő, és olyannyira barátságosak, főleg Bruno, a fülhúzástól a farokcibálásig mindent, azaz mindent lehet :)

No comments:

Post a Comment